RAy na Slovensku

https//www.racom.eu/ray-na-slovensku
slovakia

S velkým potěšením jsme zaznamenali, že i v roce 2018 pokračoval růst prodeje mikrovlnných spojů RAy na Slovensku v sektoru ISP. RACOM se i zde stává jedním z nejprodávanějších výrobců a lídrů na trhu.

Abychom byli schopni lépe obsloužit vzrůstající počet slovenských zákazníků, rozhodli jsme se aplikovat stejný model, který úspěšně funguje již mnoho let v Čechách, tzn. spolupracovat se silným partnerem, který ISP zákazníkům dodává širší portfolio produktů a nabízí další související služby jako financování, pronájmy, školení apod.

Na základě dobrých a dlouholetých zkušeností ve spolupráci na poli ISP sektoru s firmou VanCo v Čechách jsme se rozhodli rozšířit tuto spolupráci i na Slovensko. Jak už bylo předběžně avizováno na konferenci  ‘Kam kráčajú telekomunikačné sietě’, VanCo SK se od 1.1.2019 stává oficiálním distributorem spojů RAy pro Slovensko.

RACOM Slovensko samozřejmě v Partizánském zůstává a naši pracovníci jsou v případě potřeby i nadále připraveni poskytovat podporu a zodpovídat dotazy všem našim zákazníkům včetně ISP sektoru. RACOM Slovensko se však bude více soustředit na operátorský segment trhu.

Věříme, že spolupráce RACOM Slovensko – VanCo SK přinese našim stávajícím i novým zákazníkům řadu výhod a povede k posílení pozice spojů RAy na Slovensku.

©  2024 RACOM s.r.o. All Rights Reserved.